Star Rider loppui. No.. Enhän mä tota voinu tietää, ku uusilla sivuilla ei lue et millon se loppuu (vanhoilla luki..). Joten mulle jäi päälle aika karmivat vaatteet. Sai luvan kelvata.

  Koitin epäonnistunein yrityksin päästä murtautumaan Star Rider alueille. Ei onnistunut :D
 

Noh, kun SR loppu, emmää muuta ku tehny Moorin racet ja sitte lähin kavalettitunnille Nortin kanssa (tunnin pidin itse, yksin)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aivan kuten Mossukin sanoi, kuka ei nyt pitäisi siitä että kuvittelisi SSOn ihan niinkuin "Oikeana elämänä" eli järkevyytenä. Mutta nyt laitan pienen kuvakoosteen kavaleteista. Mentiin siis ilman satulaa, kuitenkin satulahuovalla Nortin epämiellyttävän ja kovan selän takia, ja otimme kaulanarun avuksi vähän.

PXStudioRuntimeMMO%202014-10-24%2019-30-

Mentiin alkulämmittelyä ravissa, käynnissä ja laukassa vähän. Tehtiin myös ympyröitä. Poika kuunteli yllättävän hyvin ja taipui myös oikein mukavasti.

PXStudioRuntimeMMO%202014-10-24%2019-30-

Sitten alettiin mennä kavalettejä. Mentiin näillä suorilla olevat, ja kierrettiin kaarteessa olevat. Molempiin suuntiin meni oikein mallikkaasti. Laukka oli hieman lyhyttä vielä, mutta minkäs teet kun nuori hevonen.

PXStudioRuntimeMMO%202014-10-24%2019-31-

Sitten mentiin kaarteessa olevia. Näissä oli hieman hankaluuksia, mutta selvittiin ilman vammoja. Nortti kiilaili ja koitti ohittaa kavalettejä mutta lopuksi meni ihan hyvin. Mentiin loppukäynnit ja sitten lopeteltiin.

 

Kävinhän vielä nopealla neli-kavaletti kierroksella Jepun kanssa. Tämän orin askeleet ovat niin lennokkaita että sai oikein pitää kunnolla satulasta kiinni. Vaikka tämä poika on Norttia vain hieman vanhempi, on tämä silti paljon edistyneempi ja varmempi. Tällä hepalla ylittyy nykyään myös isommatkin esteet.

PXStudioRuntimeMMO%202014-10-24%2019-49-

 

Nohh,

paijj

-Donna