elikkäs star stables oon ollu nyt vähän epäaktiivisemmin kuin yleensä.. ja blogiinkaan en oo kirjotellu yli viikkoon joten :D muttah. en mtn erikoista oo nytte tehny, kuvaillu jotain random sarjaa ssosta jonka ehkä laitan tubeen joskus c8 oon reenaillu sissin nelijätoista levelille ja viili on vieläki ykstoista. muutin myös takaisin jorvikkiin (i love to live there:'3) jaaaa nyt katsotaas löytäisinkö jostain kuvia c:

trolololoo-normal.jpg

elikkäs treenailin sissiä, tyttö on nyt 14 lvl (asento 7/5)

JOINK-normal.jpg

olin turilla liikenteessä ja tämä herra on alkanut tajuta hyppytekniikan c:

KOMIAAH-normal.jpg

myös tässä kuvassa näette kuinka paljon hän on kehittynyt XD

TOJORVIK-normal.jpg

MUUTIN JORVIKKIIN UNTS UNTS

jumpingpig-normal.jpg

pomppiva sika

iss%C3%A4sohjat-normal.jpg

hmmmm mihin ne sun ohjat jäi..XDDD


talli-normal.jpg

sitten katselua talliini. elikkäs tammoilla on omat karsinat, oreilla on iso yhteinen.

sissii-normal.jpg

sissi, todiste 14 lvl. tämänhetkiset varusteet ja luultavasti pysyvät. kyllä lainailen näitä muille koneilleni mutta sissille en lainaa muiden.

snowii-normal.jpg

snowi, surullinen jorvikin hottiverinen. eiku. lämminverinen, varusteet muuttuvat, satulaksi tulee vaaleensininen koulusatula (swifu plus kolome) viinistä ja musta huopa (swifu plus kaks tai kolome) valesta. suitset nämä tai ne siniset.

turii-normal.jpg

turipuri sporttiriisi pysyvissä varusteissaan. ei muuta.

viilii-normal.jpg

viilipytty ykstoista leveli (XDDD) jaa varusteet ei pysyvät. suitset vaihtuu (ehkä) ja satulaa en oo miettiny. lainaan yleensä sissin satulaa & suitsia ku ratsastelen tällä

didii-normal.jpg

ja viimeisenä ihku diiva tammani didi, nykyisissä varusteissaan vaikka satulaa en ole hankkinut.


JA TIEDOTUSASIAA! LÄHDEN KESKIVIIKKONA BARCELONAAN AAMULLA ELI EN VÄLTTÄMÄTTÄ PÄÄSE SSO'HON! OSTAN JOKO STABLE CARE HELPPII TAI PYYJÄN JONKU TULEE HOITAA KONEJA SIKSI AIKAA. OLEN SIELLÄ NELIJÄ PÄIVÄÄ!